Wat is leuk om te doen qua vakantie?

Als je een beetje hard werkt, dan is dit waar je naar uitkijkt. Je kunt eindelijk er even tussenuit. Je hebt vrij gekregen, een beetje gespaard en kunt er dan eindelijk aan gaan beginnen; een vakantie boeken. Wil je dan een beetje een leuke vakantie gaan boeken? Dan zul je een aantal dingen in overweging moeten nemen. Je budget, je activiteiten, je voorkeuren, gewenst klimaat en ga zo maar door. Dit kun je natuurlijk zelf wel allemaal bedenken, daar heb je ons niet voor nodig. Waar je ons, en dan met name onze blog, wél voor kunt gebruiken is als inspiratie. Deze inspiratie geven we je graag. De inspiratie bieden we je daarom aan in de vorm van dingen die leuk zijn als vakantie. We gaan daarbij in op verschillende vormen van vakantie. Zo weet je zeker dat er wel wat tussen zit voor iedereen. Wat je er verder voor invulling aan geeft, dat is helemaal aan jou.

Stedentrip 

Een stedentrip is wat ons betreft een van je beste opties. Met een stedentrip ga je er even op uit en kun je je helemaal onderdompelen in de cultuur van de stad en het land waar je heengaat. Dit kun je doen op allerlei manieren. Een restaurantje bezoeken en een lokaal gerecht uitproberen, een lokaal drankje drinken, een museum bezoeken, door de straten wandelen; het is helemaal aan jou. We raden je dan vooral aan om te kiezen voor een stedentrip Lissabon. Lissabon is een prachtige, authentieke Portugese stad en stelt je in staat van alles wat te kunnen doen. Proeverijen, rondtochten en ga zo maar door; je vindt het hier allemaal. Ook een andere stedentrip kun je natuurlijk kiezen, er is zoveel leuks te zien dat je door de steden de vakantie niet meer ziet. 

Rondreis

Dit staat hoog op ons lijstje, net onder de stedentrip naar Lissabon. Een rondreis is wat voor de échte avonturier. Een heel continent, een heel land of een bepaalde regio eens uitgebreid onder handen nemen en verkennen. Mensen ontmoeten, eten en drinken proeven, natuur bewonderen; het kan allemaal. Dit is echter wel veeleisender en duurder dan een stedentrip, dus weet waar je aan begint. 

Kamperen

De laatste alweer; kamperen. Hier hoeven we eigenlijk geen woorden over te zeggen. Dit spreekt voor zich. Gezelligheid, in de natuur, back to basics, low budget en altijd een goede optie voor wie ervan houdt. 

You May Also Like