Polaroid foto’s met eigen design voor een evenement 

Het organiseren van een evenement is zeer complex. Deze taak die jou waarschijnlijk is toegewezen kan erg zwaar zijn. Het is belangrijk dat alle kleine maar ook grote details worden uitgedacht. Ben jij bezig met het organiseren van een sociaal evenement? Dan mogen de Polaroid foto’s niet missen! Dit zijn leuke kleine foto’s die vaak mee naar huis worden genomen als herinnering. We zien je al denken, ‘’hoe moet ik de Polaroid foto’s verwerken in het evenement?’’. Wil jij dit weten? Lees dan verder!

 

Geef een souvenir mee aan alle gasten

Veel gasten die evenementen bezoeken, vinden het leuk om een aandenken mee te nemen na het bezoeken van een evenement. Mensen nemen daarom massaal festivalbandjes, bierglazen en kledingstukken mee naar huis. Hoe leuk zou het dan zijn als je zelf deze gasten een herinnering aan het evenement laat maken. Dit kun je doen door middel van instant photo. Een kleine foto die de gebeurtenis voor altijd vastlegt. Daarnaast is het maken van zulke foto’s ook erg leuk. Een polaroid evenement is dan ook een echte aanrader. 

 

Bedenk je eigen passende frame!

Om de herinnering duidelijker te maken voor de gasten, heb je de mogelijkheid om een instant photo frame te ontwerpen. Je kunt je eigen tekst plaatsen, waardoor het frame snel wordt gekoppeld aan het door jou georganiseerde evenement. Maak de frame zo persoonlijk zoals jij hem wilt! Naast het ontwerpen van je eigen tekst, heb je ook de mogelijkheid om logo’s te ontwerpen en te plaatsen op de photo frame. De foto kun je in de frame stoppen, waardoor de foto ook goed wordt beschermd! Heb jij een leuke foto frame gevonden die past bij jouw evenement? Kijk dan eerst voor de mogelijke kosten die hierbij komen kijken. 

 

Het aanvragen van een offerte

Ook als je een festival organiseert, is het belangrijk om binnen het budget te blijven. Hierom kan het verstandig zijn om eerst een offerte aan te vragen. Het aanvragen van een offerte zorgt meer voor duidelijkheid over de kosten. Het aanvragen van een offerte doe je gemakkelijk via de website. Stel je vraag en binnen enkele dagen krijg je al een respons. Hierdoor kun je snel doorwerken aan het organiseren van het evenement. Mocht je niet snel genoeg een reactie krijgen dan kun je eventueel ook een telefoontje plegen. 

 

You May Also Like