Gemakkelijk opbergen van producten door hersluitbare zakken 

Om de houdbaarheid van je producten te verlengen, is het aan te raden om voor een hersluitbare optie te gaan. Denk hierbij aan gripzakken. De hersluitbare zakjes zijn handig voor producten zoals voedselwaar, maar ook spullen zoals kralen of ander DIY-spulletjes. De gripzakken zijn gemakkelijk hersluitbaar, door middel van het samenknijpen van seal. De zakken zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Zo kun je ervoor kiezen om producten te bewaren in je voorraadkast, maar ook voor bedrijven is dit een uitkomst. Denk aan een bakkers winkel of een knutsel winkel. Vooral in dit soort winkels is het handig als de houdbaarheid extra lang gewaarborgd kan worden.

Maak de tentoonstelling een stuk aantrekkelijker

De verpakkingen zijn van extra sterk materiaal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je producten niet snel vervormen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de zakjes met of zonder venster te bestellen. Maar wat houdt dat dan eigenlijk in? De hersluitbare zakjes met venster zorgen ervoor dat het product aan de binnenkant ook te zien is aan de buitenkant. Dit is bijvoorbeeld erg handig in een winkel. Op deze manier kun je namelijk op een gemakkelijke manier aan je klanten laten zien welke producten aangeboden worden. Vooral als je voedsel verkoopt in de hersluitbare verpakkingen, is het prettig om te weten dat de gripzakken voedselveilig zijn. Als het gaat om de uitstraling, dan kun je de zakjes krijgen in diverse kleuren. Denk aan een leuke print, of en metallic laag wat er echt uitspringt.

Een extra toevoeging voor de presentatie in jouw winkel

Een nadeel aan gripzakken, is dat deze niet rechtop kunnen staan. Je kunt de zakjes dus wel mooi tentoonstellen in een bak, maar als je deze liever rechtop wilt hebben op een plank, dan kun je kiezen voor stazakken. In principe werkt het product precies hetzelfde als een gripzak, alleen is het voorzien van een platte bodem. Hoewel de kwaliteit van je producten al hoog licht door middel van het hersluitbare systeem, is het aan te raden om te kiezen voor extra luchtdichte verpakkingen. Hiermee zullen je producten nog langer goed blijven. Ook bij stazakken is het mogelijk om een venster toe te voegen. De presentatie van je producten naar klanten toe is natuurlijk een belangrijke factor. Naast dat het er goed en aantrekkelijk uitziet, weten klanten vrijwel direct met wat voor product ze te maken hebben. Dit maakt de verkoop een stuk gemakkelijker.

You May Also Like

Nieuws en interesses

Nieuws en interesses voor technologie enthousiastelingen Als je geïnteresseerd bent in de technologische wereld, dan wil je altijd…