Alle voordelen van de beste OCR-software

Bedrijven en zelfstandig ondernemers kunnen soms worstelen met het verwerken van facturen.  Als je een ondernemer bent, weet je hoe belangrijk het is om facturen goed bij te houden. Je facturen vormen namelijk de basis voor de administratie en de belastingaangifte. Een factuur is een officieel document dat gebruikt wordt om een bedrag in rekening te stellen voor producten of diensten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle facturen die je ontvangt duidelijk zijn en alle relevante informatie bevatten, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over wat er betaald moet worden. Sommige bedrijven hebben te maken met heel veel inkoopfacturen. Het kan dan heel erg handig zijn om deze online te koppelen en te laten herkennen door een systeem. Hierdoor creëer je veel meer inzicht in het gehele proces. Bovendien zorgt het ervoor dat je makkelijk terug kunt zoeken en altijd alle gegevens bij de hand hebt. 

Steeds meer bedrijven schakelen hulp in door middel van OCR-software. Maar wat is het en hoe werkt het eigenlijk? Een OCR-software kan niet alleen helpen bij het herkennen en scannen van facturen, het kan je ook steeds efficiënter laten werken. De Beste OCR zorgt ervoor dat je financieel helemaal ontzorgd wordt, zodat je jouw tijd kunt gebruiken voor andere belangrijke werkzaamheden. In deze blog bespreken we alle voordelen die een OCR-software met zich meebrengt. 

Altijd de beste herkenning

Door zelflerend vermogen van SMART-OCR-software, worden resultaten steeds beter zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Het systeem kan voorkeuren van gebruikers opslaan. Op deze manier kan er in de toekomst direct worden ingespeeld op voorkeuren en efficiëntie. Hierdoor kun je het systeem steeds meer laten aansluiten op jouw wensen. 

Tijdbesparend en gebruiksvriendelijk

Het is niet nodig om ingewikkelde handleidingen te bestuderen. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Bovendien hoef je geen templates aan te maken en bespaar je heel erg veel tijd. Daarnaast past de SMART-OCR-software logica automatisch aan wanneer nieuwe gegevens worden toegevoegd in het boekhoudpakket. 

Hoge herkenningsgraad

Wanneer je te maken hebt met een nieuwe leverancier, dan heb je ook te maken met een inkoopfactuur die beschikt over nieuwe gegevens. De OCR-software speelt hier direct op in en zorgt voor 100% herkenning. Dit zorgt ervoor dat bedrijven moeiteloos nieuwe inkoopfacturen kunnen inschieten zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over dat er wat fout zou kunnen gaan. De hoge herkenningsgraad zorgt dan ook voor veel betrouwbaarheid. Genoeg redenen om te kiezen voor de OCR-software van whitevision.nl. Zo zorg je als bedrijf voor een gestructureerde boekhouding.

You May Also Like