Alles wat jij moet weten over barkoelkasten

Gedurende de dag zijn er veel producten die je koel moet bewaren. Denk hierbij aan dranken, maar ook aan snacks en andere etenswaren. Een koele plek, zoals een koelkast, is daarom een vereiste. Een koelkast kun je in verschillende modellen aanschaffen, waardoor jij deze helemaal aan jouw situatie aanpast. Bij de barkoelkasten zijn er echter nog veel meer mogelijkheden en specificaties te vinden dan bij een gewone koelkast. Maar wat zijn het voor koelkasten? En wat kan deze koelkast voor jou en jouw producten betekenen?

Barkoelkasten met verstelbare rekken en planken

Barkoelkasten zijn goede koelkastmodellen voor de horeca, omdat je hier veel producten in kwijt kunt en je gebruik kunt maken van een groot aantal functionaliteiten. De koelkasten kun je namelijk helemaal aanpassen aan de situatie, doordat deze vaak beschikken over verstelbare rekken en planken. Voor de grotere producten stel je de planken gewoon op de gewenste hoogte in, zodat er altijd ruimte beschikbaar is. Het volume van de koelkast verschilt per model, waardoor er kleinere en grotere modellen beschikbaar zijn op de markt. Door te letten op de producten die jij in de koelkast wenst te plaatsen, weet je zeker dat je geen ruimte tekortkomt gedurende de dag.

Deuren verstellen in de goede draairichting

Bij de barkoelkasten kun je niet alleen kijken naar de verstelbaarheid aan de binnenkant van het apparaat, maar ook aan de buitenkant van de koelkast. Bij verschillende modellen van deze koelkast heb je namelijk de mogelijkheid om de deuren in de juiste richting te laten draaien. De draairichting is voornamelijk van belang als je een minder toegankelijke plek voor jouw koelkast hebt gekozen. Door een model aan te schaffen waarbij je de draairichting kunt veranderen met een extra bevestigingsset, zorg je dat de juiste draairichting is aangehouden en jij geen hinder ondervindt tijdens het openen van de koelkast.

Een lange levensduur van jouw producten

Als je de barkoelkasten in jouw pand hebt staan, weet je zeker dat jouw producten een lange levensduur hebben. Hiervoor hoef je alleen nog maar de gewenste temperatuur in te stellen, waarna de koelkast deze constant aanhoudt. De producten zijn daarbij ook niet blootgesteld aan een hoge luchtvochtigheid. Dit zorgt dat schimmelvorming niet voorkomt en je jouw klanten van de beste drankjes en maaltijden kunt voorzien. Je merkt dat je van alle gemakken bent voorzien en voor langere tijd niet meer naar nieuwe koelkasten hoeft te kijken.

You May Also Like