Kamperen in Italië

Gezellig met het hele gezin of met je vrienden naar de camping, of juist in je eentje of met z’n tweeën even tot rust komen. Even er tussenuit is altijd een goed idee om los te komen van de dagelijkse sleur. En wat is er nu fijner dan even wat tijd door te brengen in de natuur? Je kunt ervoor kiezen om lekker in Nederland te blijven, want ook in Nederland hebben we een uitgebreid aanbod van talloze campings door heel het land. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om lekker naar een warmere bestemming te gaan, en heerlijk te genieten van de zon in Spanje of Italië. Dat is nou echt vakantie!

Italië

Neem bijvoorbeeld het prachtige, bruisende Italië. In dit land kun je werkelijk alle kanten op, en zowel de steden als de natuur zijn adembenemend mooi. Je bent hier eigenlijk altijd omringt door water. Of het nu door de zee is, want Italië is bijna een soort eiland. Maar ook door de vele rivieren, kanalen en grachten in dit land. Heerlijk om doorheen te varen, en ook heel romantisch. Lekker eten, fijne mensen en een gezellige cultuur, dit zijn de dingen die je hier zult vinden. Op zoek naar een mooie plek in Italië? Neem bijvoorbeeld Toscane, een prachtig gebied in midden Italië. Een schilderachtige omgeving met strekkende wijnvelden, zonnebloemvelden en pittoreske dorpjes. Hier zul je het echte authentieke Italië proeven, ruiken en zien. Een uitstekende keuze ook als je op zoek bent naar een mooie, leuke camping in Italië. Hier is meer dan genoeg aanbod, neem bijvoorbeeld de kleurrijke camping Etruria aan de prachtige kust.

Camping Etruria

Hier zul je talloze leuke activiteiten vinden voor jong en oud. Het is gelegen aan een mooi zandstrand, met een zee die maar heel langzaam diep wordt. Ideaal dus als je met kleine kinderen op vakantie gaat. En ook op het strand zijn een heleboel activiteiten te beleven, denk bijvoorbeeld aan beachvolleybal of ga lekker het water op met de kano of waterfiets. Ook heeft Etruria een prachtig vernieuwd zwembad en een speeltuin voor de kinderen. Ook vind je op loopafstand het pretpark “Cavallino Matto”, met veel leuke attracties. Ook kun je op loopafstand tennissen, midgetgolfen en paardrijden. Dus ook zonder auto is het heerlijk vertoeven hier! Mocht je wel in bezit zijn van een auto, dan is nog een groot voordeel dat Etruria een erg gunstige ligging heeft. Zo reis je makkelijk naar Pisa, Lucca, Siena of Florence, of je pakt de boot vanaf Piombino en vaart in een uurtje naar het prachtige eiland Elba. Al met al is dit een camping waar je je hoe dan ook zult vermaken! 

You May Also Like