Bedrijfskleding aanschaffen voor jouw bedrijf: de voordelen

In de steeds competitievere zakenwereld van vandaag is het voor bedrijven steeds belangrijker geworden om zich te onderscheiden van de concurrentie en indruk te maken op potentiële klanten. Een van de beste manieren om dit te doen is door middel van bedrijfskleding. Een herkenbare, uniforme uitstraling helpt je bedrijf niet alleen om zich als professioneel te presenteren, maar dient ook om werknemers te beschermen en een gevoel van eenheid binnen de organisatie. Twijfel jij als ondernemer of bedrijfskleding noodzakelijk is voor jouw bedrijf? Hieronder 5 redenen waarom je bedrijfskleding zou moeten overwegen voor jouw werknemers.

Merkbekendheid en professionaliteit

Door bedrijfskleding te bedrukken met jouw bedrijfslogo kun je een uniforme, professionele uitstraling creëren waardoor jouw medewerkers gemakkelijk herkenbaar zijn en je de merkbekendheid ook verhoogt van je bedrijf. Het dragen van bedrijfskleding geeft tevens de indruk dat jouw werknemers georganiseerd zijn en verstand van hun vak hebben, wat het vertrouwen van de klant in jouw organisatie kan vergroten.

Teamgeest en gelijkheid op de werkvloer

Bedrijfskleding creëren een gevoel van eenheid en kameraadschap onder werknemers, wat de teamgeest en het moreel kan stimuleren. Bovendien creëert het een gelijkheid op de werkvloer voor alle werknemers, ongeacht hun sociaal-economische status of leeftijd.

Marketingstrategie

Bedrukte werkkleding met jouw logo is een van de meest kosteneffectieve manieren om jouw bedrijf in de markt te zetten. Wanneer werknemers bedrijfskleding dragen, worden ze wandelende reclameborden voor jouw bedrijf en kunnen ze jouw bedrijf promoten in hun dagelijkse activiteiten.

Veiligheid en comfort

Bedrijfskleding kan extra veiligheid en bescherming bieden aan werknemers die in een gevaarlijke omgeving werken. Brandwerende en hittebestendige kleding kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat werknemers goed beschermd zijn tegen de elementen. Bovendien is bedrijfskleding vaak comfortabeler dan gewone kleding, omdat deze werk/branche specifiek gemaakt worden.

Makkelijk voor werknemers

Ook voor werknemers is het makkelijk, omdat ze niet hoeven na te denken wat ze volgende dag moeten aantrekken. Bedrijfskleding maakt het kiezen van kleding overbodig en helpt werknemers om elkaar tijdens het werk gemakkelijk te herkennen. Zo kun je al werktruien bedrukken vanaf 17,50 euro per stuk.

Fiscaal aftrekbaar

Tot slot is bedrijfskleding 100% fiscaal aftrekbaar als het aan de gestelde criteria voldoet. Dit betekent dat u kunt genieten van een lagere belastingdruk en meer geld overhoudt om te investeren in andere zakelijke behoeften.

Kortom, bedrijfskleding bedrukken voor je bedrijf is een gemakkelijke en kosteneffectieve manier om je naamsbekendheid te vergroten, eenheid onder de werknemers te creëren, vertrouwen van klanten te verhogen en comfort en veiligheid bieden aan werknemers. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het bedrukken van bedrijfskleding? Kijk dan op t-shirts.nl voor de mogelijkheden.

You May Also Like