Alles over je nieuwe bedrijfswagen lees je hier!

Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen die volledig past bij jouw onderneming? Lees dan deze blogpost! Vaak denken mensen dat een bedrijfswagen aanschaffen ze enorm veel geld kost. Maar, dit is lang niet in alle gevallen zo! Wil jij weten hoe je een goedkope bedrijfswagen aanschaft die wel betrouwbaar is? Dé manier om een voordelige bedrijfswagen te krijgen, is door deze tweedehands aan te schaffen. Tweedehandswagens zijn soms nog maar een paar jaar oud en bijna zo goed als nieuw. Zo kun je door het kijken naar een tweedehandswagen heel voordelig uit zijn en toch een betrouwbare wagen binnenslepen. Helaas is echter niet elke verkoper even goed te vertrouwen. Wil jij geen spijt krijgen van je nieuwe bedrijfswagen? Volg dan de volgende tips!

Tips voor het vinden van een goede occasion

De allereerste tip is om research te doen naar het verkoopbedrijf dat bedrijfwagens occasions aanbiedt. Bekijk de website en lees de reviews van klanten. Wanneer deze positief zijn, zit je vaak goed! En wanneer deze wat tegenvallen en je hebt er geen goed gevoel bij; niet doen! Ga op zoek naar een verkoopbedrijf dat betrouwbaar oogt en waarbij ze je kunnen voorzien van goed advies. Deze bedrijven laten hun wagens vaak ook zorgvuldig controleren voordat ze een nieuwe eigenaar krijgen. In Nederland is het zo dat de verkoper namelijk een meldplicht heeft, dit houdt in dat ze moeten aangeven welke gebreken er aan de wagen schuilen. Als koper heb jij bovendien ook weer een onderzoeksplicht. Controleer daarom nogmaals zelf of de wagen functioneert naar behoren en maak altijd een proefrit.

Vraag altijd naar de mogelijkheden

Heb je dan eindelijk de wagen van je dromen gevonden? Bij sommige bedrijven is het mogelijk om je “nieuwe” bedrijfswagen nog wat te laten aanpassen naar wens. Zo kunnen ze de laadruimte iets vergroten of je gaat voor andere velgen, extra lampen, enzovoorts. Vraag altijd zelf even wat de mogelijkheden zijn. Ook verwijzen ze je soms door naar hun partners zodat je een dienst aan je wagen kunt laten uitvoeren met een leuke korting. Zo ben je nog voordeliger uit!

Nu erg populair

Ben jij nog op zoek naar een goed model bedrijfswagen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de ford transit custom occasion. Deze is er in allerlei verschillende uitvoeringen, denk aan automaat of diesel, met één of meerdere cabines. Zo is er altijd wel een uitvoering die past bij wat jij voor ogen hebt. De bus staat voor luxe, ruimte en veel comfort. Ideaal om langere afstanden mee af te leggen en genoeg ruimte voor al jouw spullen! 

You May Also Like